Engedmények

Ne feledje! Május végén lejárnak a Szép kártyák‼️

A 2016-ban feltöltött Szép kártyás juttatások 2018. május 31-ig használhatók fel! 💳💸 Ne hagyja veszni a lehetőséget, foglaljon nálunk és fizesse akár az előleget is Szép kártyával!

Kedvezményes ajánlatunk:
Szép kártyával rendelkező Vendégeink számára 2018. május 31-ig 5️% engedményt biztosítunk csomagárainkból, közvetlenül szállodánknál történő megrendelés esetén!

Foglalás és további információ:
☎️ Tel.: +36-70/ 310-4285
📧 E-mail: info@bellevuehotel.hu

 

Gyermekkedvezmény:

Szülőkkel egy szobában, pótágyon történő elhelyezés esetén:

  • - 3 éves kor alatt babaágyban térítésmentesen,
  • - 3-12 éves kor között pótágyon 50% engedménnyel biztosítjuk a szállást és az étkezést.

Amennyiben Vendégeink nem kérnek pótágy bekészítést a 3-12 éves kor közötti gyermek részére, a pótágy díja (amely az étkezés és wellness használat díját egyaránt tartalmazza) ebben az esetben is fizetendő!

  • - Gyermekek részére (3-12 éves kor között) alapágyon, szülőkkel egy szobában történő elhelyezés esetén 25% kedvezményt biztosítunk a felnőtt árból.
  • - Gyermekek külön szobában történő elhelyezése esetén 10% kedvezményt biztosítunk a felnőtt árból.

 

Nyugdíjas Vendégeink részére 5% engedményt biztosítunk a csomagárakból – a Senior Napok csomag, illetve az évközi akciós csomagok kivételével!

 

Szállodánk BabaMamaTudakozó Klub Kártya elfogadó hely. Amennyiben rendelkeznek BabaMamaTudakozó Klub Kártyával, azt foglaláskor szíveskedjenek előre jelezni kollégáinknak. 3% engedményt biztosítunk az éves csomagárakból, kizárólag közvetlen megrendelés esetén.

 

Az engedmények egymással nem összevonhatóak!