Gasztromónia

Gasztromónia


A gasztronómia görög szó, jelentése ínyencség, az ételek és italok szakértő ismerete, kifinomult élvezése, az étkezés művészete. További jelentése szakácsművészet, ínyencmesterség, tágabb értelemben pedig a terítés, a felszolgálás művészete, az étkezés kultúrája, de magában foglal mindent, ami az étkezéssel kapcsolatos.


Szervezetünk optimális, kiegyensúlyozott működéséhez szükséges vitamin-, és ásványi anyag bevitelt tápértékben és tápanyagban gazdag fogásokon keresztül "vesszük magunkhoz". Mindennek alapja azonban a kiegyensúlyozott étrend kialakítása, amelyhez szívesen nyújt segítséget a szálloda főszakácsa.


A szálloda széleskörű magyar és nemzetközi étel-, valamint gazdag italkínálattal, diétás-, és reformkonyhával, hangulatos kávézóval, drink bárral valamint panoráma terasszal várja Vendégeit.


Vendéglátó egységeinkben belekóstolhat az italok világába: a kávékülönlegességektől, a nemes pálinkáktól az ország különböző borvidékeiről származó borokon át a koktélok egzotikus ízvilágáig.