Szobáink

Szobáink

Szállodánkban összesen 80 igényesen berendezett szoba várja a pihenni, lazítani vágyó Vendégeket.

 

Színes kínálattal állunk Vendégeink rendelkezésére a szobák elhelyezkedését és felszerelését tekintve. Rendelkezünk erkélyes és erkély nélküli, valamint erdőre, Dunára és díszkertre néző szobákkal. A Dunára és a belső díszkertre néző szobákból csodálatos panorámában gyönyörködhetnek Kedves Vendégeink, az erdőre néző szobákból pedig egészen közelről megszemlélhetik a természet szépségeit.

 

Szobáink az elsőtől, az utolsóig légkondicionáltak, LCD televízióval, telefonnal, minibárral, szobaszéffel felszereltek, minden szobában vezetékes valamint vezeték nélküli internet kapcsolat érhető el. Fürdőszobáink részben zuhanytálcával, részben fürdőkáddal vannak felszerelve, továbbá minden fürdőszobában fürdőköntös és hajszárító is Vendégeink rendelkezésére áll.

 

Kisgyermekes családok részére természetesen babaágyat és babafürdetőt ingyenesen tudunk biztosítani.

Mozgássérült Vendégeink részére a földszinten 6 speciálisan kialakított szoba érhető el, közel az étteremhez, valamint a wellness központhoz.

 

Szállodánkban az uniós szabályoknak megfelelően csak NEM DOHÁNYZÓ szobákkal várjuk Vendégeinket!

 

Házunkba kisállat behozható, így vendégeinknek nem szükséges a pihenés idejére otthon hagyni házi kedvenceiket, mert térítés ellenében azokat magukkal hozhatják.

 

p1010932_2560