Nyereményjáték

Bellevue Hotel Facebook nyereményjáték

2019. 10. 22.

 

Facebook nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat

 

 1. Szervező

Jelen részvételi- és játékszabályzatban bemutatásra kerülő játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a Victus & T. Kft. – Bellevue Konferencia és Wellness Hotel****, székhely: 1077 Budapest, Dob u. 73., telephely: 2500 Esztergom, Őrtorony u. 49. (a továbbiakban: Szervező).

 1. Játékos

A Szervező által meghirdetett Játékban minden Facebook adatlappal rendelkező  cselekvőképes, 18 évet betöltött, felnőtt korú természetes személy. A korlátozottan cselekvőképes kiskorú természetes személyek részvételéhez a szülői felügyeletet gyakorló személy, míg a cselekvőképességében részletesen korlátozott nagykorú természetes személy részvételéhez a gondnoka előzetes hozzájárulása szükséges. A játékból ki vannak zárva a Szervező alkalmazottai és azok közvetlen hozzátartozói.

 1. A játék mechanizmusa

Szervező nyereményjátékot hirdet a Játékos részére a Szervező hivatalos Facebook (https://www.facebook.com/bellevuehotelesztergom) felhasználói felületén (a továbbiakban: Facebook, vagy közösségi portál) és Instagram (https://www.istagram.com/bellevuehotel) felületén.

A Szervező egy nyereményjátékot hirdet meg mindazon Játékosok között, akik teljesítik az alábbi feltételeket:

 • Bellevue Hotel Facebook oldalának kedvelése
 • a Játék lebonyolítására létrehozott poszt nyilvános megosztása
 • Bellevue Hotel Instagram oldalának követése, valamint
 • hozzászólásban megírják, kivel veszik igénybe a nyereményt

A Szervező a Játékosok között 1 db wellness ajándékutalványt sorsol ki. A Szervező a Bellevue Hotel honlapján a játékra létrehozott blogcikkben is ismerteti a nyereményjáték részleteit. A nyertes Játékossal a Szervező ezt követően a Facebookon keresztül privát üzenetben felveszi a kapcsolatot. A nyereményeket a nyertes Játékos a Bellevue Hotel értékesítési munkatársaival egyeztetett módon kapják majd kézhez.

 1. Nyeremény

Nyeremény tartalma: 2 főre és 2 éjre szóló szállás utalvány

Szállás félpanziós ellátással, wellness központ használata (gőzkabin, sókabin, illatkamra, finn- és bioszauna, jacuzzi, élménymedence, melegvizes pihenőmedence, jégkása kút, gyermekmedence, napozóágyak), kisebbeknek Lurkó Kuckó, nagyobbaknak X-Box szoba használat, fürdőköntös felnőttek részére, törölköző bekészítés, ingyenes internet hozzáférés, parkolás, ÁFA.

 

Felhasználható: 2019. november 05 – december 20. között, hétköznapokon, kiemelt időszakok kivételével, a szabad szobakapacitás függvényében, a Szállodával történő előzetes időpont egyeztetést követően.

A nyereménnyel foglalható szobatípus: classic, vagy standard.

A nyeremény utalványhoz kapcsolódó ellátás: félpanzió – reggeli és vacsora – italfogyasztás nélkül

A nyeremény megszerzésének módját a Játékos e-mail címére elküldött ajándékutalvány (szállás utalvány) igazolja. A nyereményhez tartozó adófizetési kötelezettséget a Szervező viseli. A Szervezőt a nyeremény fentiek szerinti átadásán és adóvonzatuk kiegyenlítésén kívül további kötelezettség nem terheli.

 1. A Játék időtartama

A nyereményjáték kezdete: 2019. október 22. 16:00 óra

A nyereményjáték vége: 2019. november 04. 10:00 óra

Sorsolás időpontja: 2019. november 04. 13:00 óra

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a nyereményjátékot a játék időtartama alatt módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosítását, illetve a nyereményjáték esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a Szervező közzéteszi a Bellevue Hotel hivatalos www.bellevuehotel.hu honlapján. A nyereményjátékban résztvevők felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak.

 1. Moderálás

A szervező fenntartja a jogot, hogy minden Felhasználói tartalom közlését megtagadja, a Felhasználói tartalmat moderálja vagy eltávolítsa. A Szervező fenntartja továbbá a jogot, hogy visszautasítsa vagy törölje az (alábbiakban meghatározott) kifogásolható tartalmakat és/vagy bármely olyan felhasználói tartalmat, melyet saját belátása szerint jogsértőnek vagy oda nem illőnek talál, és a felhasználót kizárja a játékból. A Szervező saját kizárólagos belátása szerint megőrizhet bizonyos felhasználói tartalmakat, továbbá ha jogszabály ezt kívánja, vagy ha a Szervező ésszerű belátása szerint a felhasználók vagy személyes biztonságának védelme érdekében erre szükség van, nyilvánosságra is hozhatja a felhasználói tartalmat. A Szervező nem szavatolja a felhasználói tartalmak pontosságát, teljességét vagy minőségét. A Szervező kizárja felelősségét a bármely felhasználói tartalomban szereplő hibából vagy hiányosságból vagy a bármely, a Facebook oldalon közzétett vagy egyéb módon továbbított felhasználói tartalom felhasználásából származó bármilyen kárért vagy veszteségért. A felhasználónak, illetve Játékosnak kell mérlegelnie, mielőtt a felhasználói tartalomban szereplő információra hagyatkozna, mivel a felhasználói tartalom téves vagy egyéb módon félrevezető információt tartalmazhat, és a felhasználón, illetve a Játékos a saját kockázatára hagyatkozik a felhasználói tartalomra.

 1. Adatkezelés

A Szervező jelen részvételi- és játékszabályzatnak, valamint az adatvédelemre vonatkozó törvényeknek megfelelően kezeli a Játékosok személyes adatait. A Játékos téves adatszolgáltatásából (hibás e-mail cím, név elírása stb.) eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.
A Victus & T. Kft. (1077 Budapest, Dob u. 73., továbbiakban: „Adatkezelő”) a feliratkozók személyes adatait az önkéntesen adott, előzetes és részletes tájékoztatáson alapuló kifejezett hozzájárulása alapján kezel. A nyereményjátékban történő részvétellel a Játékosok kifejezetten hozzájárulnak személyes adatainak kezeléséhez. A Játékosok a játékban való részvétellel kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy abban az esetben, ha nyertes lesz, akkor az Adatkezelő a Játékos nevét nyilvánosságra hozza a Szervező hivatalos Facebook és www.bellevuehotel.hu oldalán. A Játékos kifejezetten elfogadja és tudomásul veszi, hogy nem jogosult ellenszolgáltatásra az adatainak a játékkal összefüggésben történő nyilvános közzétételéért. A játékban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes, azonban a Játékos tudomásul veszi, hogy amennyiben nyertessé válása esetén nem adja meg a nyeremény átadásához szükséges adatokat, az a játékból való kizáráshoz vezet, azaz elveszti a jogosultságát a nyereményre.

Az adatkezelés célja
Az adatkezelő jogosult a feliratkozó játékosok személyes adatait a játékban való részvétel, illetve a nyeremény átadásának lebonyolítása céljából kezelni, továbbá reklám célú hirdetéseket, egyéni szállásfoglalásra irányuló akciók ismertetésének céljából hírleveleket küldeni a feliratkozó Játékosoknak.
Adatkezelő, adatfeldolgozó
A Játékosok személyes adatainak kezelése során az adatok feldolgozását a Victus & T. Kft. (1077 Budapest, Dob u. 73.) végzi.
Adatkezelés időtartama
Az Adatkezelő jogosult a Feliratkozó személyes adatait az Ön hozzájárulásának visszavonásáig kezelni.
Adatbiztonság
Az Adatkezelő biztosítja az Ön személyes adatainak biztonságát, továbbá végrehajtja azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, melyek az Ön személyes adatainak megfelelő szintű védelmét garantálják.
Hozzájárulás visszavonása
Az Adatkezelő tájékoztatja Önt, hogy hozzájárulását bármikor, bármilyen korlátozás vagy indokolás nélkül díjmentesen visszavonhatja az alábbi e-mail címre küldött e-mail útján: info@bellevuehotel.hu.

 1. A részvételi- és játékszabályzat Játékos általi elfogadása

Játékos a Játékban való részvételével tudomásul veszi és elfogadja jelen részvételi- és játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt.

 1. Záró rendelkezések

A Játék tekintetében a magyar jogszabályok az irányadók. A Játék során a jelentkezésekkel összefüggésben szerzett valamennyi adat csak a jelentkezők által a jelentkezéskor adott hozzájárulásnak, a jelen játék- és részvételi szabályzatnak és a Facebook elveknek megfelelően használható fel. A játékot a Facebook nem szponzorálja, nem támogatja és nem hozható kapcsolatba vele. A Játékos az adatait a Játék Szervezőjének bocsátja rendelkezésére, nem a Facebooknak. A Facebook nem vesz részt a Játék szervezésében, ezért a Játékban való részvétellel kapcsolatban teljes körűen és hiánytalanul mentesül a Játékból eredő kötelezettségek alól.

Esztergom, 2019. 10. 22.