Szobák

Szállodánkban összesen 80 igényesen berendezett szoba várja a pihenni, lazítani vágyó Vendégeket.

Színes kínálattal állunk Vendégeink rendelkezésére a szobák elhelyezkedését és felszerelését tekintve. Rendelkezünk erkélyes és erkély nélküli, valamint erdőre, Dunára és díszkertre néző szobákkal. A Dunára és a belső díszkertre néző szobákból csodálatos panorámában gyönyörködhetnek kedves Vendégeink, az erdőre néző szobákból pedig egészen közelről megszemlélhetik a természet szépségeit.

Kisgyermekes családok részére babaágyat és fürdetőkádat térítésmentesen tudunk biztosítani.

Mozgáskorlátozott Vendégeink részére a földszinten 6 speciálisan kialakított standard kétágyas szoba érhető el, közel az étteremhez, valamint a wellness központhoz. Ezen szobáink különálló ágyas standard szobák, díszkertre nyíló teraszajtóval, a fürdőszobában zuhanytálca helyett padló-összefolyó található.

Szállodánkban az uniós szabályoknak megfelelően csak NEM DOHÁNYZÓ szobákkal várjuk Vendégeinket – erkélyes szobáink esetében a dohányzás az erkélyen sem megengedett! Az 1999. évi XLII. számú törvény értelmében, a közösségi terekben, folyosókon és szobákban TILOS a dohányzás!

A nem megfelelő helyen történő dohányzás esetén – szállodánk füstérzékelő berendezésének jelzése alapján – 50.000,- Ft kártérítést számolunk fel, mely összeggel automatikusa megterheljük Vendégünk szobaszámláját! Megértésüket köszönjük!