Foglalás
Bezár

Esküvő

5 érv a Búbánatvölgyi esküvő mellett

1. HelyszínA Dunakanyar festői szépségű tája, a tiszta levegő és a nyugalom tökéletes helyszínül szolgál esküvők megtartására.

A dunai panorámás teraszunkon készülnek a legszebb fotók, de rossz idő esetén sem kell aggódni, hisz szállodánk rendezvénytermén belül is megtartható a szertartás.

2. LakodalomRendezvénytermünk 215 m2 alapterületű, így itt megtarthatók kisebb összejövetelek, de akár 120 fő is kényelmesen elfér.

3. GasztronómiaKonyhánkat a magyaros ízek jellemzik leginkább, így a család „apraja-nagyja” is talál ízlésének megfelelő ételt. Az ételek tányérszervizes vagy büféasztalos formában kérhetőek.

4. SzállásNászajándékunk az ifjú pár első hitvesi éjszakájára a szálloda egyik Superior erkélyes szobája, büféasztalos reggelivel és wellness központunk korlátlan használatával.

A násznép részére is kedvezményes árakat biztosítunk az esküvő éjszakáján, így nekik sem kell bajlódniuk a buli utáni hazajutással.

5. WellnessWellness részlegünk tökéletes helyszínéül szolgál az este fáradalmainak kipihenésére.

Számunkra nagyon fontos a személyes kapcsolatok kialakítása és ápolása. Bármilyen kérdésük merülne fel, állunk szíves rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeken:
Küldje el ajánlatkérését, kollégáink 24 órán belül elküldik a legjobb ajánlatot!* Menyasszony neve:
* Vőlegény neve:
* E-mail:
* Telefonszám:
* Tervezett létszám:
* Esküvő tervezett dátuma:
* Esküvő típusa:
Amennyiben szállást kért, kérem jelölje a következőket
Érkezés tervezett dátuma:
Távozás tervezett dátuma:
Egyéb kérések, kérdések:
Honnan értesült a rendezvényhelyszínünkről?
* Address: