Foglalás
Bezár

Rendezvény

Rendezvénytermünk ideális helyszíne 10-120 fő közötti eseményeknek.

A rendezvényterem (konferenciaterem) természetes megvilágítású, légkondicionált és modern technikai eszközökkel felszerelt. A terem igény esetén két szekcióteremmé alakítható, így tökéletesen alkalmas konferenciák, termékbemutatók, kiállítások, sajtótájékoztatók, partnertalálkozók, csapatépítő tréningek, képzések és esküvők lebonyolítására.
Terem
Alapterület
Széksoros
Bankett
Konferenciaterem
215 m2
120 fő
120 fő

Eseményeihez teljeskörű catering szolgáltatásokat is biztosítunk. A 150 fős Tiffany éttermünk, a festői Dunakanyar egyik legszebb fekvésű étterme. Lenyűgöző panoráma a Dunára, csodálatos természeti környezet, zajtól és portól való távolság és a csend… mind, mind csak fokozzák az étterem különleges vonzerejét. Széleskörű magyar és nemzetközi ételkínálattal, hangulatos kávézóval, valamint panoráma terasszal várja a rendezvények résztvevőit.

A kivételes panoráma nem csupán a rendezvényteremből és a teraszról csodálható meg, hanem a 75 db szobánk egy részéből, valamint a wellness-fitness épületszárny tetején elhelyezkedő napozó teraszunkról is.

Az egész napos konferenciák vagy tréningek után wellness-fitness épületszárnyunk a legjobb választás a felfrissülésre, ahol komplex egészségmegőrző és kényeztető szolgáltatások várják a vendégeinket. A 70 m2 vízfelületű, 1,2 m vízmélységű élménymedencénk mellett a finn szauna, a gőzkabin, a sókabin, az illatkamra és bio szauna is segítik a felfrissülést.

A parkolásra terhét is levesszük a vállairól, a rendezvényekre érkező vendégek számára több mint 60 autó parkolására van lehetőség a szálloda szabadtéri parkolójában. A Dunakanyar és Esztergom nevezetességei és programjai remek kiegészítést kínálhatnak rendezvényéhez.

Rendezvény ajánlatkérés