Foglalás
Bezár

Testi-lelki feltöltődés és változatos masszázs élmények

A Bellevue Hotel Esztergomban az Aphrodité Masszázs svéd, frissítő, aromaterápiás és polinéz masszázs kínálattal várja a gyógyulni és lazítani vágyó vendégeket.

A masszázs által nyújtott rendkívüli élmény egyaránt pozitívan hat a test fizikai állapotára és a mentális jólétre, hozzájárul az egészséges életmód fenntartásához és a stressz csökkentéséhez.

A rendszeres masszázs számos előnnyel jár. Enyhíti az izomfeszültséget, csökkenti a stresszt, javítja az alvás minőségét és általános jó közérzetet biztosít.

Ismerje meg masszázs szolgáltatásainkat!

Svédmasszázs

A 45 perces intenzív, teljes test masszázs hangulatjavító, stresszoldó hatású, élénkítő, értágító, klasszikus svédmasszázs fogásokkal végzett kezelés. Elősegíti a testnedvek és a vérkeringés optimalizálását.

Svéd teljes hát masszázs

A 25 vagy 45 perces intenzív masszázs a hát, váll, nyak és keresztcsont területeinek alapos átdolgozásával lazítja az igénybe vett izomzatot, fokozza a helyi keringést. Nyugtató hatású masszázs.

Gerincregeneráló, tartásjavító masszázs

A 25 vagy 45 perces intenzív gerincárok masszázs célja a fáradt hát és gerinc frissítése, a gerinc és gerincárok, trapézizomzat lazítása, nyújtása.

Frissítő masszázs

A 25 vagy 45 perces pihentető és könnyed teljes test masszázs javítja a vér áramlását, ezáltal frissítő érzést kelt, így csökken a fáradtságérzet.

Stresszoldó masszázs

A 25 vagy 45 perces pihentető és könnyed masszázs a nyak, váll, hát és lábak területének alapos átdolgozásával lazítja az igénybe vett izomzatot, fokozza a helyi keringést.

Csokiálom relax masszázs

A 45 perces pihentető és könnyed masszázs során a nyak, váll, hát és lábak területén a kakaó tartalmú masszázskrém svédmasszázs fogásokkal való alkalmazása az endorfintermelődésre gyakorolt jótékony hatása révén a test és lélek feltöltődését biztosítja.

Gyógynövényes masszázs

A 25 vagy 45 perces pihentető és könnyed, aromaolajos nyak, váll és hát masszázs ajánlott a testi, lelki és szellemi regenerációra, közérzetjavításra.

Talpmasszázs

A 25 perces masszázs során mindkét lábfej és a talpak kezelésének célja a feszültség oldása, a vérkeringés serkentése, a nyirokkeringés fokozása és ezeken keresztül a jó közérzet helyreállítása.

Gyerekmasszázsok

A gyerekek masszázs az életkori és testi sajátosságokhoz igazodva történik, az 5-10 éveseknek 15 perces, a 10-14 éveseknek 25 perces kezelés ajánlott.

Polinéz masszázsok

Az 50 perces masszázsok olyan különleges és hagyományos technikákat alkalmaznak, amelyek a polinéz kultúrából és örökségből erednek. Választható masszázsfajták: lávaköves, hőterápia és Lomi Lomi Hawaii.

Látogasson el Esztergomba, gyógyuljon és lazuljon a Bellevue Konferencia és Wellness Hotelben!

A masszázs szolgáltatásokhoz időpont a wellness recepción kérhető. Telefonszám: +36 70 324 7785